САГА СЕ НАСТАВЉА: После саопштења Николе Петковића огласио се и Немања Бјелица

Наташа Јовичић, адвокат кошаркаша Немање Бјелице огласила се поводом немилог догађаја.
s
Фото: Youtube Prinscreen/ RTS, screnshot/X

Случај је узбуркао духове у српској спортској јавности.

Током дана огласио је претходно Никола Петковић, а потом и Јовичићева чије саопштење преносимо у целости.

"Немања Бјелица је догађају који се одиграо 3. фебруара 2024. године у дечјој играоници у ТЦ Галерија обавестио надлежне државне органе, који су након тога поступали у складу са својим законским овлашћењима и утврдили да су испуњени законски услови за кривично гоњење починиоца. Имајући у виду да је поступак већ покренут Немања Бјелица ће препустити државним органима да наставе да неометано свој рад и утврђујују чињенице. Због потребе да заштити приватност, мир и спокојство своје малолетне деце Немања Бјелица неће износити детаље у јавност и моли медије да имају разумевања и да поштују ову његову жељу", наводи се у саопштењу.

Бивши фудбалер Црвене звезде Никола Петковић огласио се саопштењем поводом дешавања у једној дечјој играоници у Београду.

Петковић је напао кошаркаша Немању Бјелицу у дечијој играоници, када му је претио да ће га избости маказама.

Некадашњи дефанзивац Црвене звезде саслушан је у Првом основном јавном тужилаштву, после чега му је омогућено да се брани са слободе.

Петковић је пирвден у понедељак, након пуштања из притвора, огласио се саопштењем које преноси Телеграф.

"Обраћам се поводом лажи које су писане претходног дана, али никоме не замерам јер медији не знају истину и позадину приче! Н.Б. није нападну, већ је лично он нападач, лажна жртва својих речи и дела. Н.Б. је последња 3/4 месеца константно на дневном нивоу вређао и нападао мене, а ја њега никада и нигде спомињао нисам. У својој одбрани имам мноштво његових порука у којима мене вређа без икаквог основа. Мој прилазак њему је био искључиво питање зашто мене вређа и спомиње свакодневно кад он нема никакве везе са мном. За звездашку јавност је јако битно да зна да је он рођени Партизановац и да му сем бивше жене нико у породици, као ни он, не навија за Звезду. Извор је тачан и наравно знате ко. Све што је рекао је лаж, а да будем задржан у притивору звао је преко везе. А људе који су за то ургирали ћу ако будем морао јавно именовати у свим медијима. Као и изјаву адвокатице Н.Б. да ће ме уништити. Хвала пуно!", наводи се у саопштењу Николе Петковића.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести