Новак узвратио Медведеву, а Надалу и Федереру неће бити добро од његових речи... Ево шта им је поручио

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, ове недеље је рекет заменио палицом за голф и добро се показао. Играо је у Риму, на престижном "Рајдер купу" и то у оквиру Ол-стар меча, а после такмичења је било и подсећања на изјаве Данила Медведева.
t
Фото: Youtube printscreen/US Open Tennis Championships

Новак је навео да планира и још прилично дуго да игра и додатно "забетонира" статус најуспешнијег и најбољег свих времена.

За "Тим Монти" су уз Новака наступали још Герет Бејл, Леонардо Фиораванти, Герет Хилберт и Кип Поперт. Ова екипа је дошла до победе, Новак је говорио за Скај о плановима.

- Гренд слем сезона је завршена, али имамо још неколико месеци до краја сезоне. Играћу Берси, један од турнира из серије 1000. Заиста важан на АТП туру. Потом Завршни турнир у Италији, а онда и Дејвис куп за Србију, моју земљу. То је велики циљ за крај сезоне. У плеј-офу смо, у четвртфиналу, тако да се надам да ћемо се дочепати трофеја – поручио је Новак Ђоковић.

Новак је недавно освојио УС опен, у финалу је победио Данила Медведева, који уме да се нашали са Ђоковићем.

Фото: Youtube printscreen/US Open Tennis Championships

"Хоћу да питам Новака, шта још радиш овде? Када планираш да мало успориш?", рекао је Данил Медведев.

Новака су у Риму подсетили на те коментаре.

- Немам одговор на то. Очигледно је било историјско, испуњавајуће. Невероватно узбуђење што сам освојио 24. Гренд слем. Увек су Гренд слемови и недеље на првом месту били најважнији. Мислим да сам имао среће што сам већину своје каријере провео без повреда. Фокусирао сам се на ширу слику, дугорочно и доста уложио како бих могао да што више година задржим овај ниво. Знао сам да ћу, ако се то деси, ако будем имао дугу каријеру, успети да освајам Гренд слемове. И даље са 36 година напредујем, мислим да године не утичу на мене много, да куцнем у дрво. Надам се да ћу имати још неколико сјајних година на Гренд слемовима, посебно јер су то моји највиши циљеви и приоритети – одговорио је Новак Ђоковић.

(Sportal.Blic.rs)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести