Марин: ВАР је за фер-плеј, али...

БЕРН: Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин рекао је да не може у потпуности да буде задовољан ремијем са Јанг Бојсом (2:2) у Берну, али и да очекује идентично тежак посао у реваншу за пласман у Лигу шампиона.
zvezda sudova marin, tanjug tvalic
Фото: Duel Crvene zvezde i Suduve, foto:TANJUG/ TANJA VALIC/ bk

"Не знам да будем срећан после 2:2. Имали смо фантастичан резултат, али смо примили гол. Сад, мало после утакмице, можемо да кажемо да смо задовољни и да идемо у Београд са позитивним утисцима", рекао је Марин новинарима после утакмице.

Бивши немачки репрезентативац није сигуран да ће у Београду бити лакше.

"Лакше неће бити сигурно. Они знају како играмо, једино што ћемо бити пред нашим навијачима и то је велик плус. Видело се да можемо да се надмећемо са њима, могли смо и до трећег гола. Биће другачије на Маракани".

Марин је похвалио наступ и дебитански погодак аргентинског појачања Матеа Гарсије.

"Види се да има квалитет, игру један на један, добро чува лопту, али му је било тешко. Тек је одрадио два тренинга и одмах је био стартер. Биће пуно бољи".

Прокоментарисао је и ситуацију код другог гола Јанг Бојса, односно погодак из пенала уз помоћ ВАР технологије.

"ВАР је за фер-плеј, али је увек чудно кад се погледа два или три пута. Да ли је пипнуо лопту Боаћи? Ако јесте не сме да га досуди. Стварно не знам... Морали смо на центру да направимо фаул", закључио је он.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести