Милојевић: Битан је пролаз, али грешке недопустиве

ПАОЛА: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је пролаз у друго коло квалификација за Лигу Европе најбитнији, али да су грешке у реванш мечу против Флоријане недопустиве.
ФК Црвена звезда
Фото: ФК Црвена звезда

Звезда је после 3:0 у Београду ремизирала на Малти 3:3.

"Најважније је да смо прошли, одлучила је утакмица у Београду, а оно што је мени битно, јер смо још у фази припрема, а желимо што даље да стигнемо. Све је то свакако процес. Што се тиче утакмице показало се да нисмо спремни за овакав стил игре, са прескакањем, али мислим да нико није", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Он је додао да је Звезда требало да победимо и да су грешке које су прављене недопустиве.

"Недопустиво је да за шест минута тим као Звезда изгуби било какву предност. Морамо да играмо агресивно, али то није лако, јер се код нас генерално игра комфорније, на Балкански начин, то ме излуђује. Кад немамо резултат затегнути смо, чим имамо иде опуштање.

Нема шта да се лажемо, Варела је добио све ваздушне дуеле и то је недопустиво. Волео бих да имамо темперамент и страст као играчи Флоријане који "гризу" на 0:3".

Када је у питању наредни ривал казахстански Иртиш Милојевић је рекао:

"Не знам пуно о њима, али знам да су тамо двојица наших играча Маслаћ и Живковић. Они су у пуном такмичарском набоју, имају велики буџет, доста странаца. Плус временска разлика, али играћемо и надам се најбољем", закључио је Милојевић.

Анђелковић: Остварили смо циљ, мисли већ у Казахстану

Капитен фудбалера Црвене звезде Душан Анђелковић изјавио је да је елиминацијом Флоријане испуњен циљ, али да му је жао што црвено-бели нису победили и на Малти.

"Знали смо да ће бити теже него у Београду. Остварили смо циљ, хтели смо да победимо, али нисмо успели. Играли су дугим лоптама и правили нам проблеме", рекао је Анђелковић новинарима на Малти.

Он је додао да екипа одмах сву пажњу усмерава на дуел са казахстанским Иртишом.

"Иртиш је у такмичарској сезони, играју првенство.Нешто друго за нас, гледаћемо да поправимо реализацију и исправљамо грешке. Пут је напоран, али искрено не размишљамо о томе. Добро је и што је реванш пред нашим навијачима", истакао је Анђелковић, уз Боаћија, најбољи Звездин играч на Малти.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести