Партизан из трећег шешира чека ривале у ЛЕ

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана ривале на жребу за Лигу Европе сачекаће из трећег шешира.
liga evrope, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Claude Paris)

Освајач Купа Србије, који је преко норвешког Молдеа прошао у групну фазу ЛЕ, налази се у трећем шеширу заједно са Сент Етјеном, Карабагом, Фејнордом, Хетафеом, Еспањолом, Малмеом, Стандардом из Лијежа, Вулверхемптоном, Реном, Розенборгом и Башакшехиром, са којима не може да се сретне.

У првом шеширу су Севиља, Арсенал, Порто, Рома, Манчестер Јунајтед, кијевски Динамо, Бешикташ, Базел, Спортинг из Лисабона, московски ЦСКА, Волфсбург и Лацио, а други чине ПСВ, Краснодар, Селтик, Астана, Брага, Гент, Борусија Менхенгладбах, БАТЕ, Јанг Бојс, Лудогорец, АПОЕЛ и Ајнтрахт из Франкфурта.

У последњем су АЗ Алкмар, Олександрија, Диделанж, ЛАСК, Лугано, Клуж, Гимараеш, Рига, Трабзон, Слован из Братиславе, Ференцварош и Ренџерс из Глазгова.

Жреб за Лигу Европе на програму је сутра од 13 сати у Монаку.

Милетић: Пресрећан сам, заслужили смо ЛЕ

Дефанзивац Партизана и стрелац гола вредног Лиге Европе Немања Милетић рекао је да је пресрећан што су црно-бели изборили јесен у Европи.

Партизан је у Молдеу одиграо нерешено 1:1, а Милетић је у 80. минуту после центаршута Зорана Тошића посигао гол главом за улазак у групну фазу ЛЕ.

"Сада сам под утиском, не знам шта да кажем. Пресрећан сам и захвалио бих се свим својим саиграчиима. Овога пута сам ја постигао гол, а могао је неко други", рекао је Милетић после меча додао да погодак посвећује својој породици, девојци и сестри Бојани.

Одбрамбени фудбалер истако је и да је Партизан заслужио место у Европи.

"Драго ми је због нас, мислим да смо ово заслужил. Мислим да заслужујемо Европу", закључио је Милетић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести