Вести: Касано се ипак "нашалио", наставља каријеру

ВЕРОНА: Некадашњи италијански репрезентативац Антонио Касано предомислио се после само неколико сати и одлучио да настави фудбалску каријеру.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Касано је признао да је јутрос размишљао да заврши каријеру, што су пренели сви италијански медији, и то само осам дана после потписа за Верону, али је у свом стилу, на ванредној конференцији за медије, донео одлуку да настави са фудбалом у 35. години.

"То што сам јутрос осетио је лудост, желим да играм за Верону. Извињавам се ако сам некога узнемирио. Осетио сам нелагодност, умор, али победићу на крају. Клуб ме је уверио и помогао ми у размишљању", рекао је Касано на конференцији за новинаре.

Касано је додао да је мотивисан да игра фудбал и да ће навијачи да забораве на његов најновији испад у каријери, који су га много пута коштали.

Контроверзни нападач размишљао је да престане са фудбалом из породичних разлога, пренели су раније данас италијански медији.

Он је пре Вероне играо за Бари, Рому, Реал Мадрид, Сампдорију, Милан, Интер и Парму, док је за "азуре" уписао 10 голова на 39 утакмица.

Најдубљи траг оставио је у Роми од 2000. до 2006. године, али темперамент и карактер му нису дозволили да искаже сав потенцијал.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести