владимир орлић

Политика 24СЕДАМ Објављени докази: Овако су ђиласовци признали да су изгубили изборе, па су после хтели да то сакрију од јавности! (ФОТО)
Доскорашњи председник Скупштине Србије, Владимир Орлић открио је то и објавио је доказе.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Нека им буде јасно да нећемо дозволити да пале и пљачкају као 5. октобра
БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије и потпредседник Српске напредне странке Владимир Орлић изјавио је данас да је листа "Србија против насиља" унапред говорила о наводним неправилностима на изборима што указује да су припремали нереде на улицама и поручио да држава неће дозволити сценарио из 5. октобра.
Политика / ИЗБОРИ 2023 СНС У КАМПАЊИ Орлић: Вучић има највећу подршку младих
Кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане” др Владимир Орлић посетио је Младеновац, где је разговарао са младим активистима Српске напредне странке, којима је рекао да убедљиво највећу подршку младих данас има политика председника Вучића, јер само она за њих ствара перспективу за добар живот у нашој земљи.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ОРЛИЋ У ВРБАСУ Победа 17. децембра да буде за историју
ВРБАС: Кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Владимир Орлић изјавио је данас, током обиласка Општинског одбора у Врбасу, да се та листа бори за "највећу и најубедљивију победу" на предстојећим, "судбински важним изборима“.
Политика Орлић: Тражили су гласање о поверењу Гашићу а сами нису дошли да гласају
БЕОГРАД: „Велики део опозиционих посланика у Скупштини Србије из партија бившег режима који су тражили да парламент расправља о поверењу министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу није ни гласао о томе”, изјавио је данас председник Скупштине Србије Владимир Орлић и навео да је захтев за ту расправу потписао 61 посланик, од чега је гласало њих 36.
Политика Орлић и Сијарто поздравили најаву формирања стратешког савета Србије и Мађарске
БУДИМПЕШТА: Председник Народне скупштине Србије Владимир Орлић и министар спољних послова и спољне политике Мађарске Петер Сијарто поздравили су током данашњег разговора у Будимпешти, где Орлић борави у службеној посети, најаву формирања стратешког савета између две земље.
Политика Орлић: Опозиција дошла са јасним циљем, срамни напад на Вучића
БЕОГРАД: Председник Народне скупштине Владимир Орлић изјавио је вечерас да је опозиција дошла на посебну седницу о Косову и Метохији са намером да направи инцидент за који каже да је "срамни и одвратни напад" на председника Србије Александра Вучића.
Политика Орлић: Ниједну опомену нисам изрекао, показатељ "страшне репресије"
БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је данас да ниједну опомену није изрекао претходних дана, а било је, каже, оправданих разлога.
Политика Орлић: У наредним седмицама седница о сету правосудних закона
БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије Владимир Орлић изјавио је данас да посланике у наредним седмицама чека седница на којој ће се расправљати о сету правосудних закона.
Политика Орлић: Србија ће чувати мир, али и безбедност Срба на КиМ
БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је данас да ће Србија чувати мир и стабилности, али и безбедност Срба на КиМ и да очекује појачавање старних притисака на нашу земљу после 17. децембра.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести