водитељка

Магазин / Занимљивости (ВИДЕО) ВОДИТЕЉКА ИСПУШТАЛА ЧУДНЕ ЗВУКОВЕ У ПРОГРАМУ: Њене ГРИМАСЕ И СИМУЛАЦИЈА су обишле свет, ГЛЕДАОЦИМА ПОКАЗАЛА СРЕДЊИ ПРСТ
Сама имитација није била ни близу као од дечака, те је кренула да вришти од смеха, где је прокоментарисала да осећа да ће добити отказ.
Магазин / Гламур (ФОТО) ОГЛАСИЛА СЕ СЕСТРА БЛИЗНАКИЊА БОЈАНЕ ЈАНКОВИЋ: Ивана Шкорић СЛОМЉЕНА ОД БОЛА
Водитељка Бојана Јанковић пронађена је мртва у стану у Београду, јуче, 19. априла, око 19 часова.
Photo
Магазин / Наслови (ФОТО) БОЈАНИНА ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА Водитељка се пре пар недеља обратила ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА и поделила ћеркину фотографију...
Бојана Јанковић (бивша Николић), водитељка се прославила као водитељка Пинкове култне емисије "Сити", пронађена је мртва у једном стану у Београду.
Photo
Друштво ТРАГЕДИЈА Умрла БИВША ВОДИТЕЉКА ПИНКА Бојана Јанковић пронађена мртва у ЈЕДНОМ СТАНУ у Београду (ФОТО)
Водитељка Бојана Јанковић (бивше Николић), која се прославила као водитељка Пинкове култне емисије "Сити", пронађена је мртва у једном стану у Београду.
Магазин / Гламур "НИСАМ МЕЛИНА, АЛИ БИ МОГАО ДА МИ ДА НЕКЕ ПАРЕ!" Водитељка Пинка упутила урнебесну поруку Харису Џиновићу
Модна креаторка Мелина Џиновић  и популарни певач Харис Џиновић недавно су се и званично растали након 22 године заједничког живота.
PhotoVideo
Магазин / Наслови „НИКАДА СЕ НИСАМ УДАЉИЛА ОД СЕБЕ”! Водитељка Милица Гацин проговорила о НАЈБОЉИМ ГОДИНАМА, па признала: „Када сам схватила да уопште није важно шта немам отпустила сам све бриге”
Препознатљива по професионалном приступу у послу, нежној харизми и топлом осмеху којим „разоружава” и саговорнике али и гледаоце крај малих екрана, Милица Гацин у јавности слови за једну од омиљених водитељки.
Магазин / Наслови ВОДИТЕЉКУ ПИНКА ОПТУЖИЛИ ДА КОРИСТИ НАРКОТИКЕ Ево шта им је одговорила РЕЧ ЈЕ О ОБОЉЕЊУ
Ана Радуловић крајем прошле године имала је проблем са лицем који је трајао четири недеље.
Video
Магазин / Наслови ВАЖИЛА ЈЕ ЗА НАЈЛЕПШУ БЕОГРАЂАНКУ Маштала је о каријери професора енглеског, али је постала ПРВА ДАМА ДНЕВНИКА Мушкарци се борили за њену пажњу, али је ДУШАНКА КАЛАЊ остала САМА (ВИДЕО)
БЕОГРАД: Готово да не постоји особа која не зна ко је била Душанка Калањ, прва дама Дневника.
PhotoVideo
Магазин / Гламур ЛАКО ЈЕ МИСЛИТИ ДА ЈЕ НЕКОМЕ ДОБРО! Водитељка Марина Котевски проговорила о предрасудама са којима се суочава
Од како је пре 18 година ушла у свет телевизије путем тада врло популарног СОС канала, где је пекла занат, новинарка и водитељка Марина Котевски није престала да воли свој посао и рад пред камером. 
PhotoVideo
Магазин / Занимљивости ВОДИТЕЉКА БИ-БИ-СИЈА ПОКАЗАЛА СРЕДЊИ ПРСТ милионском аудиторијуму: Извините, у питању је била ПРИВАТНА ШАЛА (ВИДЕО)
Марјам Мошири, водитељка Би-Би-Си њуза, не знајући да је у програму уживо, показала је средњи прст милионској публици која прати телевизијски програм. Водитељка се јавно извинила.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести