ансамбл

Култура / Сцена ЛЕПОТЕ ВОКАЛИЗА „КАМЕРНЕ РЕЗОНАНЦЕ” Концерт у Матици Српској, а потом и у Њујорку
Ансамбл “Камерна резонанца” приређује концерт сутра, 17. априла, у 18 часова, у Свечаној сали Матице српске, на којем ће представити свој програм “Лепоте вокализа”, састављен од композиција Светозара Саше Ковачевића, Мориса Равела, Ливије Јовчић, Јулије Бал, Андре Превина, Мануела де Фаље, Жоржа Бизеа, и Сергеја Рахмањинова.
Култура / Музика КОНЦЕРТ „ЛИБЕРКВАТРА” СУТРА У СИНАГОГИ Неки нови танго
Танго ансамбл „Либеркватро” наступа у уторак 26. децембра у 20 часова у Синагоги, на крају овогодишњег дела божићно-новогодишњег циклуса концерата Музичке омладине Новог Сада. 
Војводина Ансамбл Венац с КиМ пред жабаљском публиком: У славу СЕДАМ ВЕКОВА ГРАЧАНИЦЕ
 ЖАБАЉ: У славу 700 година манастира Грачаница, Ансамбл народних песама и игара са Косова и Метохије „Венац“ наступио је пред жабаљском публиком, у препуној спортској хали, на одушевљење свих присутних.
Војводина Признање ансамблу "Врело" за очување културног наслеђа
РУМА: Вокално-инструменталном етно ансамблу „Врело„, познатом по специфичним и упечатљивим концертима и модерним музичко-сценским наступима, уручена је Румска новембарска повеља за изузетне резултате у области музичког стваралаштва, као и за допринос промоцији Општине Рума у земљи и иностранству.
Војводина Национални ансамбл „Коло” вечерас у Инђији
У Културном центру Инђије вечерас од 19 сати с двочасновним програмом наступиће „Коло” Национални ансамбл народних игара и песама.
Нови Сад Џез-концерт у КЦ „Лаб”
За вечерас с почетком у 21 час у Културном центру ЛАБ, у Улици др Хемпта 2, најављен је почетак концерта џез-ансамбла „Амбире бенд”, који води наш истакнути саксофониста и композитор Иван Швагер.
Култура / Музика Рок симфонија ансамбла "Станислав Бинички"
БЕОГРАД: Уметнички ансамбл Министарства одбране "Станислав Бинички", у склопу обележавања свог јубилеја, одржао је концерт - рок симфонију у Великој дворани Коларчеве задужбине.
Војводина Семинар  о очувању идентитета и фолклорног наслеђа у Врбасу
ВРБАС: Семинар за руководиоце фолклорних ансамбала, у организацији Савеза аматера Војводине, одржаће се од 10. до 16. фебруара у Врбасу. 
Култура / Музика Концерт ансамбла „Лигети” у уторак у Синагоги
Ансамбл “Лигети” из Мађарске наступиће сутра, у уторак, на концерту у Синагоги, на којем ће извести дела мађарских композитора 20. и 21. века.
Култура / Музика Бах на историјским инструментима у Синагоги
Ансамбл „Њу трини барок” приређује вечерас у 20 часова концерт у Синагоги, на којем ће изводити дела Баха на историјским инструментима, под диригентским вођством Предрага Госте.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести