Запад

Политика РЕЗОН Кад би нас Запад оставио на миру, престале би свађе балканских народа
Какав год да буде резултат гласања у УН непобитно је следеће - Србија је доказала да западна резолуција о Сребреници кривотвори истину и да уместо корена мира носи семе сукоба. Тако је одувек. Све док се западна цивилизација није заинтересовала за нас, Балкан није био буре барута.
Свет ЛУКАШЕНКО УПОЗОРИО Запад жели да пошаље војску у Белорусију
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да је циљ Запада да освоји „макар делић“ белоруске територије и да ту упути своје војнике.
Политика 24седам: Ђилас тврди да нико од његових није за независно Косово, а носиоци листа га јавно демантују! (ВИДЕО)
Драган Ђилас, лидер НАТО опозиције, гостујући на једној телевизији, изјавио је да нико са његове листе није за признавање тзв. Косова. Као по обичају, и овај пут је изговорио ноторну и лако доказиву неистину.
Свет ШЕФ РУСКЕ СПОЉНООБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ НАРИШКИН Запад планира да организује револуцију у Русији
Запад размишља о томе да организује револуцију и у Русији, али то му неће успети, рекао је за Спутњик директор Спољнообавештајне службе Русије Сергеј Наришкин.
Политика 24седам: Коме треба слаба Србија у сукобима!? Само Ђиласу и Западу!
Циљ страног фактора је да се изазове хаос у земљи како би се додатно отежала позиција Србије.
Свет СКОТ РИТЕР: Запад тражи начине да се реши Зеленског и Украјине
ВАШИНГТОН: Западне земље активно траже прилику да престану да помажу украјинском председнику Володимиру Зеленском, јер схватају да је сукоб изгубљен, тврди бивши амерички војни обавештајац Скот Ритер.
Свет ПУТИН: ЗАПАД ЖЕЛИ ДА УНИШТИ РУСКИ ЈЕЗИК И ИСТОРИЈУ Јединство народа кључно за излазак Русије на нове границе
Желимо да заштитимо нашу историју, језик, и да помогнемо нашој браћу у Донбасу и Луганску. Запад жели све то да уништи, изјавио је руски председник Владимир Путин током састанка са члановима Јавне коморе Русије.
Свет ЗАПАД ЋЕ МОЛИТИ Њихов пораз је неминован
МОСКВА: Заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев изјавио је данас да ће се западне власти променити, да ће се њихове елите уморити и да ће молити за преговоре и замрзавање сукоба у Украјини.
Свет Запад и Израел планирају грађански рат у Ирану
ТЕХЕРАН: Ирански министар спољних послова Хосеин Амирабдолајан оптужио је данас Израел и обавештајне службе западних земаља да планирају да започну грађански рат у Ирану и поделе ту земљу.
Политика Дачић: Не можемо да пустимо руку Русије, док Запад не пружи другу
БЕОГРАД: Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да Србија жели да нађе заједнички интерес са западним земљама и договор око Косова, али да не може да пусти „једину руку која је држи изнад провалије“ по том питању, а то је Русија.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести