ВЕЧЕРАС СВЕТСКА ПРЕМИЈЕРА финалних епизода серије FEAR THE WALKING DEAD

Ближи се крај серије Fear The Walking Dead, а вечерас, 23.10, у премијерној епизоди добићемо наговештај како ће се то велико финале одвијати. Разрешење ове серије нам следи у завршним епизодама које ћемо гледати сваког понедељка од 22.00 сата.
Fear The Walking Dead Promo/Медисон Кларк
Фото: Fear The Walking Dead Promo/Медисон Кларк

Коначно ћемо сазнати судбину главног женског лика серије Fear The Walking Dead, Медисон Кларк, коју тумачи Ким Дикенс. Медисон Кларк се појављивала у серији од 1. до 4. сезоне, а затим се вратила у седмој сезони на захтев фанова који никада нису поверовали у њен крај. У последњем делу серије, Медисон се сусрела са великим изазовима. Њена мисија, а то је изградња ПАДРЕ-а као сигурног уточишта какво је требало да буде стари Стадиум, се наставља. Али пред тога, Трој Ото се враћа у игру (за кога се мислило да је мртав након што га је Медисон ударила чекићем у главу). Разрешење ситуације ћемо пратити већ од 23. октобра на АМЦ-у, од 22.00 часа.

Медисон Кларк је у животу пре зомбија, била саветник у средњој школи Пoл Р. Вилијамс, те мајка Ника и Алисије и бивша супруга Стивена Кларка. Она је такође бивша супруга колеге у школи, Трависа Манаве, иначе професора енглеског. Касније, Медисон постаје стални и високо рангирани члан заједнице Broke Jaw Ranch заједно са својом породицом, радећи као лични асистент Троја Ота. Након уништења бране Гонзалес, Медисон наилази на Алтеју када постаје и вођа заједнице Dell Diamond Baseball Stadium, све до пада истог.
Кроз прве три сезоне гледаоци имају прилику да препознају Кларкову као енергичну и изузетно интелигентну жену која је мотивисана опстанком и светлом будућношћу своје деце. Она представља симбол лика који у самом старту размишља за педаљ испред других и на тај начин успева брзо да се прилагоди новонасталим ситуацијама. Женски лик који поред тога што делује одлучно, у исто време одаје утисак хладног хероја, поделио је гледаоце на оне који гаје мање симпатија и оне који гаје више истих ка Кларковој. Једно је сигурно, окрутна прошлост и неизвесна садашњост коју проживљава Медисон управо гради њену природу која је кроз све сезоне вођена нагоном за преживљавањем. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV Magazin - Dnevnik (@tvmagazindnevnik)

 

У четвртој сезони, Медисон је направила највећу жртву закључавши се у Dell Diamond како би спасила Алисију, и остале пријатеље, Виктора Странда и Лусијана. У том тренутку гледаоци су се поздравили са ликом Медисон, верујући да је мртва. Међутим, Медисон се враћа као преживела у седмој сезони. Придружује се мистериозној заједници ПАДРЕ, киднапујући децу од њихових родитеља и пресељавајући их у ПАДРЕ заједницу са жељом да им обезбеди боље животе. Убрзо упознаје Морган Џонс и добија информације о судбини своје деце. Придружује се Моргановој групи и посвећује се исправљању својих грешака и уклањању ПАДРЕ-а. 

Наводна смрт Кларкове разочарала је и растужила многе фанове серије. Преовладао је утисак да је лик Медисон имао још тога да исприча и покаже. То је изјавила и сама Ким Дикенс, поделивши са фановима своју реакцију у тренутку када сазнаје да је за Кларкову путовање кроз  серију завршено у четвртој сезони. 
- Био је то велики шок за мене. Осећала сам да Медисон има још прича да исприча и још путева да изгради. Могла је да крене у различитим правцима. Могла је да постане негативац. Била сам спремна на све, да одем даље и дубље са њом. Њена смрт је у том тренутку била прелеп тренутак пожртвовања, али сам замислила другачију смрт. Епизода је била прелепа, али ме у исто време изненадила - рекла је Ким Дикенс. Њен повратак је био неминован јер је велики број фанова лобирао за тај тренутак. Која судбина чека Медисон на крају осме сезоне, сазнаћемо у финалним епизодама, почев од вечерас 23. октобра на каналу АМЦ, од 22.00 часа.
фото: FTWD промо

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести