Кошаркаши Војводине сутра дочекују Колубару

Кошаркаши Војводине сутра од 20 часова у малој сали Спенса, у оквиру 9. кола Кошаркашке лиге Србије, дочекују Колубару из Лазаревца.
с
Фото: АБА 2 лига (Драгана Стјепановић)

Гости из Лазаревца важе за солидан тим који је минуле сезоне добрано намучио црвено – беле, поготово на свом паркету, када је Воша сломила отвоп „зелених“ тек у последњем минуту сусрета. Ипак, осокољени са две везане победе на другом „балону“ АБА 2 лиге, Новосађани ће покушати да наставе победнички низ, те и у КЛС надокнаде пропуштено у претходним колима.

- Наше амбиције су да и ове сезоне у КЛС заузмемо једно од прва два места и са том идејом и улазимо у данашњу утакмицу – каже тренер Војводине Мирослав Николић. – Колубара има сасвим добар тим предвођен Симићем, али ми не одступамо од наше игре. Победе у АБА 2 лиги дале су нам ињекцију самопоуздања и тако ћемо данас и ићи у утакмицу.

Војводина после седам одиграних утакмица у Кошаркашкој лиги Србије има скор 4-3, док су Лазаревчани одиграли меч више , те су забележили три тријумфа и пет пораза. Црвено – бели су и даље лишени помоћи повређених Алексе Зарића и Душана Беслаћа, као и Балше Миротића који је позитиван на коронавирус.

 

Д. Кн.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести