Анћелоти: Поштујемо Челси, хоћемо да обранимо трофеј Лиге шампиона

МАДРИД: Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је данас да мадридски клуб жели да елиминише Челси у четвртфиналу Лиге шампиона, преносе шпански медији.
r
Фото: Youtube Printscreen

Реал је прошле сезоне у финалу ЛШ победио Ливерпул 1:0. Реал ће сутра у Мадриду дочекати Челси у првом мечу четвртфинала најквалитетнијег европског клупског такмичења. Ова два клуба играла су и прошле сезоне у четвртфиналу ЛШ. Реал је тада у првом мечу у Лондону славио 3:1, а Челси је у реваншу победио идентичним резултатом. Играни су потом продужеци, а Реал је стигао до полуфинала, пошто је на крају било 3:2 за Челси.

"Заслужили смо да славимо прошле године. Имали смо више енергије у финишу меча. На крају, заслужили смо и да освојимо Лигу шампиона, а покушаћемо то да заслужимо и ове године", рекао је Анћелоти на конференцији за медије у Мадриду. Италијански стручњак је истакао да Реал поштује Челси.

"Прошле сезоне смо имали јако лоше тренутке у Мадриду и јасно је да морамо да поштујемо Челси. Тачно је да тај клуб не пролази кроз добар тренутак, али има веома добар тим. Понекад када иде лошије, извучеш најбоље", истакао је Анћелоти. Меч између Реала и Челсија биће одигран сутра од 21 сат у Мадриду, а реванш је на програму 18. априла у Лондону.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести