Барселона после Јовића одустаје од Гризмана, хоће де Лихта

БАРСЕЛОНА: Каталонски гигант Барселона, након извесног одустајања од српског фудбалера Луке Јовића, исто је урадио и од нападача мадридског Атлетика Антоана Гризмана.
 EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
Фото: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Први човек Барселоне Ђозеп Марија Бертомеу потврдио је да Гризман није у плановима клуба као појачање за летњи прелазни рок, без обзира што су шпански медији писали да се спрема трансфер од 120 милиона евра, колико износи излазна клаузула у уговору Француза.

"Гризман је играч Атлетика и има уговор. Волим велике фудбалере из Примере, они дају велики квалитет лиги. Уколико Гризман хоће у Барселону мораће да прича са тренерима, али он није на нашем радару. Много је спекулација у медијима, али Гризман није наша жеља и није звао Барселону", рекао је Бертомеу за "ТВЕ".

Није хтео да открива ништа око вероватног преласка капитена Ајакса Матијса де Лихта на Ноу Камп, а иначе се најављује да ће кренути путем саиграча Френкија де Јонга.

Шпански лист Мундо Депортиво пренео је да је Барселона одустала и од Јовића у трци са Реал Мадридом и то након речи оца српског репрезентивца Милана Јовића да Лука не жели на Ноу Камп.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести