Бламажа Партизана у Дохи

Фудбалери Партизана поражени су у другој пријатељској утакмици на Турниру Паримеч премијер куп од Ростова са 1:3 (0:1).
ФК Партизан/М. Тодоровић
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

Лошу представу приказао је својим навијачима Партизан. Три гола, превише је и неозбиљно за један реномирани клуб какав је београдски. Сасвим сигурно навијачи Партизана очекивали су много више.

Први гол примио је Партизан у 32. минуту, на набачену лопту у шеснаестерац Стојковић је лоше проценио лет лопте а Мамаев је сачекао и погодио мрежу. Други гол постигао је Долгов у 57. минуту када је изиграна одбрана црно-белих на малом простору, Долгов је шутирао из прве и повећао вожство Дохе. Трећи је постигао Шомуродов главом, сјајан шут у гол, после центаршута са десне стране у 73. минуту.

Партизан је смањио резултат преко Садика са пенала у 87 минуту. Последњих 15 минута Београђани су заиграли озбиљније али желели су да се ушетају у гол из паса па је Песјаков био насавладив из игре.

Партизан-Доха 1:3 (0:1)

ДОХА: Стадион: Aspire academy, стрелци: Садик 87. минут са пенала (Партизан), Мамаев у 32, Долгов у 57. и Шомуродов у 73. минуту (Ростов), жути картони: Безруков (Ростов).

ПАРТИЗАН: Стојковић(Г)(К), С.Павловић, Вујачић, Милетић, Брежанчић, Шћекић, Натко, Сума, Асано, Марковић, Матић.

Измене: Поповић(Г), Урошевић, Здјелар, Тошић, Смиљанић, Л.Павловић, Ф.Стевановић, Ивановић, Лакчевић, Цуцин, Садик.

РОСТОВ: Песјаков(Г), Козлов, Хаџикадунић, Осипенко, Чернов, Јеременко, Норман, опов(К), Мамаев, Заинтудинов, Бајрамијан.

Измене: Рудаков(Г), Седов, Цедерников, Прошљаков, Шомуродов, Черкес, Безруков, Логашов, Саблинов, Кожемјакин, Долгов, Ливаднов, Чистјаков, Осинов.

М. К.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести