Братић и Ристић: На победу и против Вождовца

НИШ: Помоћни тренер Радничког из Ниша Видак Братић и први голман Боривоје Ристић најавили су да против Вождовца у 19. колу Суперлиге желе да наставе сјајну серију резултата.
Radnicki Nis/FK Radnicki
Фото: ФК Раднички Ниш

"Гостујемо екипи која нам је добро позната. Мислим да нам је ово најтеже гостовање у последњих шест-седам кола. Знамо шта нас чека, Вождовац је квалитетна екипа, која представља спој младости и искуства и нас њихова позиција на табели неће заварати, јер вреде много више од 13. места. Ми их веома респектујемо, али знамо шта нам је задатак, желимо да се надигравамо и да остваримо повољан резултат", рекао је Братић на конференцији за медије.

Ристић се осврнуо се на специфичне услове на стадиону Вождовца и чињеницу да се игра на вештачкој подлози.

"Тамо је увек тешко играти, а посебно сада по овом ниским температурама. Вештачка трава тражи посебну припрему и они ће свакако имати благу предност јер су адаптирани на ту подлогу. Ипак, ми се налазимо у одличној форми и даћемо све од себе да наставимо успешну серију. Атмосфера у екипи је одлична, добро смо се припремили и оптимиста сам по питању коначног исхода", изјавио је Ристић.

Утакмица 19. кола Суперлиге између Вождовца и Радничког игра се сутра од 16 сати.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести