Британски медији: Роналдо признао да је несрећан у Јунајтеду

МАНЧЕСТЕР: Фудбалер Манчестер јунајтеда, португалски репрезентативац Кристијано Роналдо, признао је да је несрећан у клубу са "Олд трафорда", преносе британски медији.
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Роналдо је недавно био суспендован и избачен из првог тима, јер је одбио да уђе на терен у финишу утакмице са Тотенхемом. Португалски фудбалер је потом пропустио меч са Челсијем, али је пре три дана предводио Манчестер јунајтед на дуелу са Шерифом у Лиги Европе.

Британски медији пишу о књизи португалског фудбалера, која ће бити објављена у новембру. У делу књиге која носи наслов "Меси и Роналдо: Једно ривалство, два ГОАТ-а", се, између осталог, наводи да је Португалац незадовољан повратком у клуб са "Олд трафорда".

"Роналдо је био несрећан док је Манчестер јунајтед водио Ралф Рангник, а свој повратак у енглески клуб описао је као катастрофу. Он је био фрустриран када су челници клуба одлучили да не уложе додатна новчана средстава у тренинг камп Јунајтеда, а посебно га је изнервирало то што ''црвени ђаволи'' као клуб нису напредовали од 2009. године. Он је тада одлучио да пређе у Реал. Португалски фудбалер је шокиран чињеницом да његови саиграчи не деле исти ниво преданости на тренинзима као што то он чини", преносе британски медији.

Роналдо је по одласку из Јувентуса наводно желео да настави каријеру у Манчестер ситију.

"У једном делу књиге се открива да се Роналдо предомислио после телефонског позива Рија Фердинанда у три сата иза поноћи. Португалац је после тог разговора одлучио да се врати у Манчестер јунајтед", додају британски медији.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести