Чукарички поражен у реваншу Матић: Сјајан меч, али не можемо да будемо задовољни резултатом

У мечу Лиге конференција Европе Чукарички је на домаћем терену, у Лесковцу, у реваншу поражен од Фјорентине са 1:0.
1
Фото: Dnevnik.rs

Гол је у 8. минуту постигао Ензола.

После бледе игре и шест минута продужетака, утакица је завршена на опште олакшање малобројних, верних гледалаца.

С обзиром на то да су "брђани" у претходном мечу изгубили са 6:0, минимални пораз може се сматрати успехом.

Чукарички је тако изгубио и четврти меч заредом у Лиги конференција.

Тренер фудбалера Чукаричког Игор Матић изјавио је вечерас у Лесковцу да је његов одиграо сјајан меч против Фјорентине, али да не може да буде задовољан резултатом.

Фудбалери Чукаричког поражени су вечерас у Лесковцу од Фјорентине резултатом 1:0 у мечу четвртог кола групе Ф Лиге конференција.

 "Ово је био сјајан меч, али не можемо бити задовољни резултатом. Остаје жал за бодовима. Невероватно је да нам се неке ствари упорно дешавају и да неће да нам се врати. Представили смо српски фудбал на леп начин против јако квалитетног ривала. Момци су дали све од себе, перфектно смо тактички спремили утакмицу. Фјорентина осим тог пенала и једне шансе, није показала много тога. Ми смо имали две, три полуприлике и једну стопостотну шансу. Али, није нам се дало", рекао је Матић после меча за ТВ Арена спорт.

Он је истакао да су фудбалери Чукаричког осим поседа у свим осталим сегментима парирали играчима Фиорентине. "Недостајала је мирноћа у завршници и надам се да ћемо узети бодове у некој од преостале две утакмице. Растемо из утакмице у утакмице и сада се окрећемо Партизану, против кога играмо за три дана", закључио је тренер Чукаричког.

Фјорентина је прва у групи са осам бодова, Ференцварош и Генк имају по шест, а Чукарички је без поена. У наредном колу, Чукарички ће дочекати Ференцварош, док ће Фјорентина угостити Генк.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести