ДАНАС НА КАРАЂОРЂУ, У 24. КОЛУ, ВОЈВОДИНА ДОЧЕКУЈЕ ВОЖДОВАЦ: Свака утакмица квалификациона

Сви кредити су потрошени, право на грешку сведено је на ниво статистичке грешке.
1
Фото: Вошин капитен Дејан Зукић предводиће тим против „змајева“, фото: Дневник

Тако навијачи Војводине гледају на завршницу основног дела суперлигашког такмичења. Ни мишљења људи у клупскиим структурама се не разликују, а да је догорело знају и играчи, заједно са члановима стручног штаба, у очекивању данашњег меча са Вождовцем на „Карађорђу“

- Нама је сваки наредни меч као да је финале – сагласан је шеф стручног штаба Божидар Бандовић. - Играмо против младе екипе која воли да се надиграва. Имају играче и добру комбинаторику, иако у последње време немају позитивне резултате. Доћи ће овде, са жељом да се докажу. Ми смо им дали мотив да могу да се надају када играју против нас. Морамо да променимо ту традицију и да те такозване „мање“ утакмице добијемо. Ову утакмицу посебно, као поклон за рођендан клуба, навијачима, свима у клубу и граду Новом Саду.

 Бандовић је остао  доследан уверења да је Војводина на правом путу и да је само питање времена када ће и резултати да испрате игру.

– Ценим да смо доста добро одиграли и да смо унапредили игру у поседу и стварању шанси, а могли смо и више голова да дамо – подсетио је Бандовић. -  Мислим да смо поправили високи пресинг, на коме такође радимо. Понављају се неке ствари као и раније, у првом полувремену доминирамо, а онда у другом препуштамо иницијативу. Ментално морамо да будемо јачи. Ова екипа мора да се бори за Европу, статистика против оваквих ривала мора да се поправи. Дешавају се неке ствари због којих мислим да су највећи противници играчима они сами себи. Морамо да верујемо у победу, јер ће тада сви остали изазови бити много лакши.

Дијеметралан учинак у односу на најаве и очекивања у четири пролетње утакмице забрињава, људски је то, али никако не демотивише било кога у бело-црвеном строју. Напротив.

-Ја желим више него било ко да имамо боље резултате – рекао је тренер Војводине. –Међутим, сви бисмо хтели брзо и одмах, али за резултат је потребно време, рад и селекција. Што се тиче статистике наше физичке спреме, показатељи нису били такви у протекле две, три године, као што су на овим утакмицама. Значи, ми не можемо да скочимо и да прескачемо степенице, морамо да идемо корак по корак. Даћемо све од себе, потребна нам је једна победа и једна утакмица која може све да окрене у нашу корист. Верујемо да то јесте управо меч са Вождовцем.

Почетак данашње утакмице на „Карађорђу“, између  Војводине и Вождовца предвиђен је за 18.30 часова.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести