ФК Војводина: Ђорђевић продужио уговор

Леви бек Војводине Стефан Ђорђевић продужио је уговор са Војводином до 2025. године. Ђорђевић је навео да се нада напретку у односу на минулу сезону и да све, за сада, иде у том смеру.
С. Шушњевић/Ђорђевић се нада успешној сезони
Фото: С. Шушњевић/Ђорђевић се нада успешној сезони

– Наши циљеви и амбиције су јасни, више ћемо причати на терену. Последња такмичарска година, нажалост, није била најбоља за нас. Сада окрећемо нови лист, дошли су нови људи, амбициозни и успешни, који су доказали у свету бизниса и спорта да знају посао. Имамо велику подршку и надамо се најбољем – рекао је Ђорђевић, изданак омладинске школе Војводине.

У каријери је играо још за Пролетер, Спартак, Банат, Вождовац, Црвену звезду, Борац, након чега се отиснуо пут Италије, где је бранио боје Катаније и Потенце. У Србију се вратио 2018. када је заиграо за Раднички из Ниша, да би две године касније појачао Војводину.

Новосађани су потписали и талентованог Бранислава Миланова, који је прошао све млађе категорије академије “Илија Пантелић”.

– Велика ми је част што сам овде, што сам остао у својој кући и желим да захвалим управи која ми је дала прилику да напредујем даље са првим тимом и да покажем шта умем – рекао је Миланов.   

В. М. П.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести