ФУДБАЛЕР НОВОГ САДА ЛУКА СЕРДАР НАКОН ПОРАЗА ОД МЕТАЛЦА У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ: Жал за пропуштеним шансама

Након нешто бољих резултата у Првој лиги Србије и часног пораза од Војводине у Купу Србије фудбалери Новог Сада подбацили су у дуелу са Металцем и поражени су са 0:1 (0:1).
1
Фото: Сердар у дуелу са голманом Металца Премовићем, фото: Нови Сад

Екипа из Горњег Милановца је у Челарево стигла са пуно хтења и заслужено је однела бодове који су важни у борби за опстанак у прволигашком друштву. Новосађани су се касно пробудили и после солидног другог полувремена нису успели да упишу победу са којом су могли да се приближе средини табеле.

Везњак ,,канаринаца" Лука Сердар истакао је да екипа већ мисли о наредном ривалу и да се овакве утакмице морају брзо заборавити.

Нисмо најбоље ушли у меч, а разлог је дуел са Војводином и заиста смо се на ,,Карађорђу" много истрошили. Ипак, не желимо да тражимо изговоре. Имали смо неколико добрих шанси, претежно у другом полувремену, али нисмо могли до преокрета. Свесни смо да нисмо на позицији на којој треба да будемо, али нам је исто тако јасно да имамо времена да то исправимо и обезбедимо опстанак у Првој лиги Србије - закључио је Сердар.

Новосађани у наредном колу дочекују Јединство из Уба. Меч се игра у недељу од 13 часова у Челареву.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести