ФУДБАЛЕРИ КАБЕЛА ПОНОВО НА ПОБЕДНИЧКОМ КОЛОСЕКУ: Лидер поклекао крај Штранда

Фудбалери Кабела савладали су Словен из Руме у дербију Српске лиге група Војводина.
fudbal
Фото: Дневник/С. Шушњевић

Новосађани су победом над лидером показали да имају високе амбиције и да када играју најбоље што умеју могу да изађу на црту свим екипама у лиги. Пуно су трчали домаћи фудбалери и тако стварали предност.

Директнија и квалитетнија игра Кабеловаца збунила је фудбалере Словена, који се нису видели у првих 45 минута. Награда за солидну игру стигла је пред крај када је Трнинић довео Кабеловце у предност.

Пауза између два полувремена очигледно је пријала Новосађанима који су наставили у истом ритму и дуплирали предност након прекида преко једног од искуснијих играча Батоса. Трачак наде за госте дао је погодак Бране Илића, некадашњег аса Партизана и Војводине.

Ипак, то је било све што су Сремци урадили. Питање победника решио је Милисављевић у 75. минуту након сјајно одигране тимске акције.

Кабел Словен 3:1 (1:0)

НОВИ САД: Игралиште Кабела, гледалаца: 200. Судија: Бечановић. Стрелци: Петровић у 43. минуту, Батос у 53. и Милисављевић у 75. минуту за Кабел, Илић у 66. минуту за Словен. Жути картони: Трнинић и Марјановић (Кабел), Симић (Словен).

КАБЕЛ: Богуновић,Трнинић (од 46. Кудрић), Марјановић, Батос, Соковић (од 46. Глишовић), Новаковић, Сердар, Петровић, Апостоловски (од 86. Вујошевић), Милисављевић, Јелић.

СЛОВЕН: Шегавац, Симић (од 56. Стојисављевић), Радовић, Лукешевић (од 46. Савиновић), Илић, Батало (од 75. Максимовић), Радишић, Маринковић (од 58. Алексић), Перошевић, Куљанин (од 56. Јандрић), Игњић.

Standings provided by Sofascore

В. Г.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести