ФУДБАЛЕРИ КАБЕЛА УПИСАЛИ НОВУ ПОБЕДУ У СРПСКОЈ ЛИГИ ВОЈВОДИНА: Милисављевић и Соковић за радост

Новосађани су жустро кренули и то им се исплатило већ у 10. минуту, када су дошли у вођство преко Луке Милисављевића.
1
Фото: Слободан Новаковић асистент код првог гола, фото: Ф. Бакић

Капитен Слободан Новаковић сјајно је извео ударац из угла, а у шеснаестерцу гостију Милисављевић је био неометан и главом савладао Војина Стајковића. Ређали су се опасни напади домаћих, али су у завршници Новосађани промашивали и тако задржали Тису у сусрету.

Грчевито су се бранили гости и у неколико наврата морали да избијају лопту с гол-линије. У финишу првог полувремена, очекивало се да опадне интензитет игре, али Кабеловци су храбро ишли напред, били доминантни и заслужено су отишли на одмор с предношћу. По реакцијама публике, ово је било једно од бољих полувремена Новосађана ове сезоне.

У наставку, домаћин је наставио у истом ритму, али су се и гости пробудили и постали нешто конкретнији. Претежно су нападали по боковима, али је чета тренера Милоша Пенића имала спреман одговор на све нападе Адорјанаца. Питање победника решио је Немања Соковић, поготком у 77. минуту. Лопта је с левог бока дошла до корпулентног нападача Кабела, који се одлично снашао и удвостручио предност домаћих.

Кабел - Тиса 2:0 (1:0)

НОВИ САД: Игралиште Кабела, гледалаца: 300, судија: Чапо (Суботица). Стрелци: Милисављевић у 10. и Соковић у 77. минуту. Жути картон: Марјановић (Кабел).

КАБЕЛ: Богуновић, Трнинић, Марјановић, Батос, Новаковић, Сердар, Апостоловски (Ђорђевић), Петровић, Вујошевић (Соковић), Милисављевић, Јелић.

ТИСА: Стајковић, Костић, Виола (Месарош), Славуљица, Митровић (Ивандекић), Томишић, Цуцић (Јухик), Свитић, Томић, Лекај (Лекај), Золнајић.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести