ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА ДОЧЕКУЈУ СМЕДЕРЕВО: Тешовић на првом тесту

Фудбалери Новог Сада имали су веома тешких седам дана.
1
Фото: Лука Сердар у продору против Радничког у Сремској Митровици, фото: Ј. Грлић

Након несрећног пораза у Сремској Митровици од Радничког ,,канаринци" су остали без тренера, а затим су распуштени и сви органи клуба. Клуб је  брзо реаговао и ангажовао Дарка Тешовића као замену за Видака Братића, а потом и поставио ново руководство са председником Александром Важићем и генералним секретаром Михаилом Јањићем.

Новосађани ће до последњег кола водити грчевиту борбу за опстанак, а веома важан меч у том походу предстоји им данас од 14 часова када ће угостити Смедерево у Челареву.

Везиста ,,канаринаца" Лука Сердар истакао је да екипа размишља само о освајању три бода.

- Очекује нас тешка утакмица, али исто тако не дозовљавамо да нас тренутна ситуација уздрма и храбро излазимо на црту сваком противнику. Нисмо могли боље да почнемо савладали смо лидера, ОФК Београд, али су нажалост уследили порази и поново смо на последњем месту. Свесни смо позиције на којој смо и покушаћемо да се извучемо и обезбедимо опстанак. Биће нам потребно време да се навикнемо на рад новог тренера, али то ћемо морати да радимо у ходу пошто је првенство у току. Надамо се позитивном резултату меча са Смедеревом и верујем у освајање три бода - јасна је ,,десетка" Новосађана.

В. Г.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести