ФУДБАЛЕРИ ТСЦ –А РЕМИЗИРАЛИ У КРУШЕВЦУ: Терен и лопте упропастиле меч

Фудбалери ТСЦ –а и на трећем гостовању у Крушевцу су ремизирали (0:0).
1
Фото: Дуел Вулића (ТСЦ) и Костића (Напредак), фото: ФК Напредак

Као и у ранијим мечевима Бачкотополчани су били ближи победи, али овог пута нису успели да погоде мрежу голмана Савића. Додуше, и нису имали пуно прилика. У првом делу сусрета претежно се играло на средини терена, у наставку ТСЦ је био знатно бољи, али је недостајао завршни пас. На крају меча шеф стгручног штаба Тополчана Жаркио Лазетић је, ипак, био задовољан игром свог тима, али не и условима за игру.

– Честитам Напретку на боду и мојим играчима на борби. Очекивано била је ово лоша утакмица, није ни могла да буде боља, с обзиром на терен и лопте које су биле издуване. Једноставно, није могао да се игра бољи фудбал, креира игра, што ми иначе радимо. У првом полувремену смо били непрепознатљиви, губили смо дуеле и Напредак је имао иницијативу, иако није ни било шанси. У наставку смо већ били бољи, доминантнији, али никако нисмо успели да створимо изгледну прилику. Било је неколико полушанси, али због терена нисмо успели да те прилике претворимо у погодак.

 Многи су замерили судији Јовановићу да није свирао једанаестерац у корист ТСЦ–а на почетку другог дела, када је у шеснаестерцу Букајловић с леђа гурнуо Ћирковића.

– Није био пенал – искрен је Лазетић. – Судија Јовановић одлично је водио меч, без и једне грешке. На крају, с обзиром на околности, морамо да будемо задовољни бодом. 

 Г. Ковач

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести