Грујић довео „студенте” до шестог места, тражи нови клуб

НОВИ САД: Фудбалери Индекса су, под вођством амбициозног тренера Зорана Грујића, пролећну трку за бодове у Новосадској лиги завршили на шестом месту, уз 10 победа, 9 нерешених резултата и исто толико пораза, с 39 освојених бодова.
Indeks Djacko igraliste/M. K.
Фото: Indeks Djacko igraliste/M. K.

Овакав учинак младе екипе означен је као успех. Након завршеног првенства, управа Индекса села је са стручним штабом, на челу са Грујићем и, уз изражену велику захвалност, донела одлуку да се прекине даља сарадња.

-  На позив директора и играча Радивоја Кнежевића, стигао сам у клуб да помогнем на његовој консолидацији и да кроз првенствену трку шансу пружим младим играчима - рекао је Зоран Грујић. - Као и у свим досадашњим срединама у којима сам радио, максимано сам се трудио и успео да направим праву атмосферу. Задовољан сам играма екипе и њеним коначним пласманом. Провео сам девет заиста лепих месеци у клубу, којем желим да се  захвалим на указаном поверењу. Овом приликом желим да изразим велико задовољство сарадњом с тренерима Стефаном Оцокољићем и Новаком Малеташким, секретарицом Неном и са сјајном групом играча који су ме учинили бољим човеком и тренером. Желим им сву личну и спортску срећу, а клубу и будућем тренеру успехе у наредном првенству.

Како незванично сазнајемо, овог тренера-ствараоца након сазнања да је слободан агент, контактирали су челници неколико клубова.

М. Поповић  

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести