Јединство жели међу војвођанске лигаше

Владимир Шпоња, тренер фудбалера Јединства из Руменке, дао је знак за почетак припрема, са циљем да црвено-бели изборе пласман на војвођански Југ.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

На првом тренингу било је 17 играча, а четворица су оправдала изостанак и прикључиће се наредних дана. Предстојећа сезона је означена као прилика да се оствари историјски успех. 

- Пролетос смо лествицу поставили високо, жеља свих у клубу је да наставимо да идемо узлазном линијом и да Руменку уцртамо на мапу војвођанских лигаша. Носиоци игре су нам остали верни, додатно смо заоштрили конкуренцију и сматрам да имамо одличан темељ за реализацију циља – рекао је Шпоња.

На првом тренингу биле су и новајлије Веселиновић (Борац, Шајкаш), Глишић (Кабел), Заов (Шајкаш 1908), Штефек (Младост БП) и Стевановић (Татра).

- Ништа нисмо препустили случају, причу око прелазног рока, завршили смо пре почетка припрема. Отишли су Бранислав Шодић, као и резервни голман Дарко Бичкаји. На прозивци је био и штопер Далибор Ћетковић, који је ван терена због повреде лигамената.

Промена је било у стручном штабу, због приватних обавеза повукао се Милан Момић, па је ангажован Владимир Милићевић.

- Озбиљна прича не оставља простор за импровизације. Руководство клуба, на челу са председником Марком Јовановићем, води рачуна о свим детаљима. Очекује нас захтевна трка, свесни смо да ће ривали против нас да играју с посебним мотивом, али бићемо спремни за искушења – поручио је Шпоња.

М. Мн. - М. По.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести