Кокеза: Најбоља година у последње две деценије

БЕОГРАД: Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза изјавио је на церемонији доделе Златне лопте најбољем играчу и тренеру у 2017. да је претходна година најуспешнија у последње две деценије. 
slavisa kokeza
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

Велика ми је привилегија да испред вас могу да поделим задовољство у години која је најбоља у претходне две деценије. Србију смо вратили где припада. Одлазак у Русију је почетак континуитета добрих резултата, а наша обавеза је да то обезбедимо. Довољно је погледати где се налази млада репрезентација, али и успеси Звезде и Партизана у Европи на чијем успеху им честитам. Ова година је по много челу најуспешнија, рекао је Кокеза.

Он је додао да је када је долазио на функцију поставио четири циља - приватизација, Национални стадион, Административна зграда и пласман на Мундијал.

Радили смо много на побољшању услова фудбала широм Србије. Захваљујујем се Зорану Лаковићу због кога ја стојим сада овде и због чега имамо добре односе са УЕФА. У наредној години желим да наставимо са успесима, поручио је Кокеза.

Овогодишњи добитници Златне лопте су Владимир Стојковић и Владан Милојевић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести