Кренули и Чуружани: Дају шансу младима

После два одмора предвођени председником клуба Милошем Радановићем, тренерима Миљаном Филиповићем и Драганом Зељком, окупили су се и фудбалери чурушког Хајдука.
fk hajduk
Фото: Dnevnik.rs

У паузи првенства дошло је до великих промена у редовима Чуружана, клуб су напустили седморица играча, а међу њима су и петорица стандардних првотимаца: Срђан Сувајџић (Борац, Шајкаш), Васо Зелић (Слога, Темерин), Никола Томић (ТСК, Темерин), Петар Чичак и Зоран Бојовић (Југовић, Каћ), док су се Синиша Кезија и Божо Каурин вратили у матични клуб, ЖСК из Жабља.

„Свима који су изразили жељу да напусте клуб, изашли смо у сусрет“, објашњава председник Радановић.

„У међувремену ангажовали смо  тројицу фудбалера с интернационалним искуством. Стигли су  Александар Бајат, који је играо је у Пољској, а Јован Вуканић и Марко Бубања су наступали на Малти. Уз врло талентоване играче Стефана Дејановића, који је дошао из Ђурђева и Јована Докића који је стигао из ЧСК - а, уз  расположиве снаге, надам се да можемо да будемо међу првих пет екипа и у пролећном делу првенства на војвођанском југу."

Наравно Чуружани ће се припоремати на свом терену и  у припремном периоду одиграће неколико контролних мечева.

„У јесењем  делу првенства, пружали смо шансу младим играчима и то се показало исправно, трудићемо се да чинимо и у наставку шампионата“, каже изузетно талентовани тренер Миљан Филиповић.

„Заказали смо седам припремних утакмица, а већ прву ћемо одиграти 4. фебруара на нашем стадиону, угостићемо Јединство из Руменке, а уговорили смо и утакмице са лидером војвођанског југа, Јединством из Старе Пазове, па са Младошћу, из Бачког Петровца, потом Младошћу из Турије, Бачком из Ђурђева, Славијом из Новог Сада, а последњу проверу имаћемо недељу дана пре почетка првенства, које почиње 10. марта, против Слоге из Темерина.“

П. Бундало

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести