Кривокапић: Веровали смо у победу

По завршетку сасвим солидне уткмицеизмеђу Војводине и Динама коју је новосадски суперлигаш добио са 1:3, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић истакао је да их рани гол тима из Врања није пореметио.
Krivokapic Radovan/j. Grlic
Фото: Ј. Грлић/ Радован Кривокапић

- Иако нисмо ушли у утакмицу како треба, односно примили смо гол већ у 4. минуту, то нас није пореметило. Наставили смо да форсирамо договорени модел игре и он нам је на крају донео и резултат. Веома ми је драго што смо напокон уписали прву пролећну победу, јер ће нам она пуно значити у наставку, пре свега на пољу самопуздања. Остајемо у Сурдулици и припремамо се за утакмицу с Радником у којој, требали подсетити, имамо исти циљ, односно покушаћемо да упишемо нова три бода, рекао је Кривокапић.

Тренер фудбалера Динама Драган Антић био је разочаран.

- Одиграли смо солидну утакмицу, пружили тренутни максимум, али је Војводина у овом тренутку за нас ипак велики клуб и велики ривал. Момцима честитам на великом хтењу и залагању и настављамо нашу битку за опстанак у Суперлиги. И даље сам убеђен да ћемо у њој истрајати и да ће Динамо и наредне године играти у елити. Што се суђења тиче, арбитри су имали грешке на нашу штету, али тиме не желим да умањим победу Новосађана - рекао је Антић.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести