Крстајић: СРБИЈА ИМА МАНЕ, покушаћемо да их искористимо

РАЗГРАД: Селектор фудбалске репрезентације Бугарске Младен Крстајић изјавио је пред утакмицу са Србијом да ће његов тим покушати да искористи мане противника, преноси Моцартспорт.
krstajic
Фото: Младен Крстајић, фото: ФСС

Утакмица између Бугарске и Србије биће одиграна сутра од 20.45 часова.

"Чека нас Србија, најбоља екипа у групи, са одличним појединцима, тактички јака. Знамо да има и мане, покушаћемо да их са перспективним тимом искористимо. Надам се да можемо да супротставимо Србији. Видећемо за колико ће бити довољно", истакао је Крстајић.

Додаје да је национална селекција тренутно у реконструкцији и да је састав подмлађен.

"Подмладили смо екипу, али немамо довољно играча у Лигама петице као Срби, осим Илие Груева из Вердера. Имамо капитена екстра класе Кирила Десподова, остали су млади, имају потенцијал, али не играју у својим клубовима. Ми боље немамо. Ако имате боље - дајте. Ову екипу смо подмладили и играће заједно десет година, сигурно. Само, не може се преко ноћи. Да знате и за сад и убудуће. Није питање за мене што млади момци не играју у клубовима, већ за неког другог", констатовао је селектор Бугарске.

Капитен репрезентације Кирил Десподов очекује да Бугарска обрадује публику у Разграду.

"Србија је најбоља екипа у нашој групи. Има искусне играче, сјајне индивидуалце и квалитетног селектора. Даћемо све од себе, оно што смо приказали против Литваније, а било је добро, желимо да поновимо. Та енергија и ангажман би требало да нас красе против Србије", закључио је крилни нападач Лудогореца.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести