ЛАЛАТОВИЋ НАЈАВИО ОДЛАЗАК: Имам понуде из СЛС и иностранства

Тренер Спартака из Суботице Ненад Лалатовић био је разочаран игром и резултатом свог тима у мечу 26. кола Суперлиге Србије против ТСЦ-а (2:4).
1
Фото: Ф. Бакић

У војвођанском дербију, ТСЦ је имао 3:0 после првог полувремена, али се Лалатовић тим вратио са два брза гола.

Ипак, на крају је све "решило" искључење Илије Мартиновића, па су "голубови" уписали трећи узастопни пораз на свом стадиону.

Због тога је, после сусрета, најавио и одлазак из Суботице.

"Овом тиму су данас фалили и Ћаласан, отишли су Танасијевић, Видаковић, Бјеловић... Нема ту неког правдања, ко зна - можда и поднесем оставку после ове утакмице. Видећу, још ми је врућа глава, љут сам на играче, ја такве ствари не могу да праштам. Код мене играч мора има дисциплину, без обзира да ли је ТСЦ или Црвена звезда, када играмо код куће морамо да одиграмо много боље него данас у првом полувремену. Ово нам је трећи везани пораз код куће, на страни играмо као код куће. Противници кад дођу код нас играју лагано. Као да моји играчи имају неки притисак, страх, то су неке ствари које ја не праштам", изјавио је Лалатовић после пораза.

Затим је открио да на столу има неколико понуда.

"Имам ту још неких понуда, чак и из Суперлиге, имам и нешто из иностранства. Видећу, добро ћу размислити ова два дана. Имам још једну понуду из иностранства, коју сам добио пре два дана. Врућа ми је сад глава, нећу пуно да журим, размислићу добро шта и како даље. Ако будем променио клуб, можда ћу остати у Моззарт Бет Суперлиги, а можда отићи у иностранство".

Више пута је истакао да је љут на своје играче.

"Због првог полувремена сам јако љут на своје играче, јер једностано не могу тако да уђу у утакмицу, да остављају далеко играче, да не добијају дуеле. Ми смо једна екипа на страни, потпуно друга код куће. Одреговали смо добро на промену формације, исто што сам урадио и против Чукаричког и одиграли јако добро. Љут сам сада, врућа ми је глава, видећу шта и како. Рекао сам играчима, морају да одиграју, не за мене, него за себе, ово је један комшијски дерби и не може онако да се одигра прво полувреме, ако желите да уете у плеј-оф", подвукао је Лалатовић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести