ЛЕОНАРД ОВУСУ: Идемо корак по корак, за нас је свака утакмица финале

Фудбалер Партизана Леонард Овусу изјавио је да је за играче "црно-белих" свака од наредних 15 утакмица у Суперлиги Србије финале.
1
Фото: Printscreen/FK Partizan

Овусу је у зимском прелазном року стигао у Партизан. Он је навео да је одушевљен што сарађује са тренером "црно-белих" Игором Дуљајем.

"Био је невероватан фудбалер, не само што је сјајно чувао Зинедина Зидана, већ и остале 'Галактикосе', то су били изузетно талентовани играчи. Играо је на истој позицији као ја и у прилици је да ми каже уради тако, немој овако, то ми изузетно помаже да се прилагодим. Можда моје позиционирање у одбрани или у нападу, примање лопте или дуге лопте... Он најбоље зна како треба да све то урадим јер је играо на баш тој позицији, тако да за мене је сарадња са њим фантастична", рекао је Овусу за Партизанов подкаст.

Партизан се тренутно налази на првом месту на табели СЛС са 56 бодова.

"Идемо корак по корак, утакмицу по утакмицу, не желимо да се заносимо превише унапред, јер дешавају се утакмице попут претходне, где не може да се игра фудбал. Наравно, има и утакмица где те све иде, контролишеш лопту, играш како желиш, и зато идемо корак по корак ка остварењу свега онога што ми и навијачи желимо. За нас је свака од наредних 15 утакмица финале", додао је фудбалер Партизана.

Он је позвао навијаче да подрже фудбалере "црно-белих".

"Моја порука навијачима је да нас подрже, уверио сам се на прошлој утакмици када је онаква подршка емотивно и психолошки те гурају напред, дају ти енергију и снагу да оствариш још више. Зато их молим да дођу и да нам дају подршку, јер то нам је потребно. Некада су тешке утакмице и треба ти ветар у леђа, потребан ти је неко да ти каже 'можеш ти то, ајде', то је оно што навијачи могу да нам донесу", закључио је Овусу.

Партизан ће у суботу од 18.30 часова на свом терену дочекати Железничар у 23. колу СЛС.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести