ЛШ: Звезда против ПСЖ-а тражи ново чудо

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде и Пари Сен Жермена састаће се вечерас од 21 сат на стадиону "Рајко Митић" у утакмици последњег, 6. кола Ц групе Лиге шампиона.
psz zvezda, fonet
Фото: FoNet

На опроштају од елитног такмичења, у коме су били први пут у овом формату, црвено-бели желе нову сензацију након што је претходни пут у Београду пао вицешампион Европе Ливерпул.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је предстојећи меч права посластица на крају од Лиге шампиона и један од оних за које се живи и у којем његови фудбалери треба да уживају.

"Да смо могли да бирамо на крају 2018. године пред нашим навијачима ривала сви бисмо се сложили да дође Пари Сен Жермен. Година је била јако успешна и зато је велико задовољство што играмо са феноменалном екипом. ПСЖ је направљен да освоји Лигу шампиона, као и Ливерпул и Наполи, али не плашимо га се, иако имамо респект. За ове утакмице се живи, новац не може да га купи и треба да уживамо", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Тренер Пари Сен Жермена Томас Тухел није дао значај чињеници да Наполи и Ливерпул ове сезоне нису победили Црвену звезду у Београду и поручио је да су три бода императив због пласмана у осмину финала.

"Велики изазов је испред нас, али желимо победу. Није на нама да размишљамо коме није успело да слави у Београду. Нама је циљ да прођемо даље из групе, иако поштујемо квалитет Звезде и атмосферу на стадиону", казао је Тухел.

Распоред свих утакмица вечерас у ЛШ:

А група: Монако - Борусија Дортмунд (21), Клуб Бриж - Атлетико Мадрид (21).

Табела: Атлетико 12, Борусија 10, Бриж 5, Монако 1.

Б група: Интер - ПСВ (21), Барселона - Тотенхем (21).

Табела: Барселона 13, Тотенхем 7, Интер 7, ПСВ 1.

Ц група: Црвена звезда - Пари Сен Жермен (21), Ливерпул - Наполи (21).

Табела: Наполи 9, ПСЖ 8, Ливерпул 7, Црвена звезда 4.

Д група: Галатасарај - Порто (18.55), Шалке - Локомотива Москва (18.55).

Табела: Порто 13, Шалке 8, Галатасарај 4, Локомотива 3.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести