Манчестер јунајтед одстранио Роналда из тима

МАНЧЕСТЕР:  Португалски фудбалски репрезентативац Кристијано Роналдо неће бити у тиму Манчестер јунајтеда за суботњи меч 13. кола Премијер лиге против Челсија, саопштио је вечерас клуб са "Олд трафорда".
њ
Фото: Танјуг (AP Photo/Dave Thompson)

Роналдо је синоћњи меч 12. кола Премијер лиге против Тотенхема (2:0) испратио са клупе за резервне играче, а неколико минута пре краја меча својевољно је отишао у свлачионицу.

"Кристијано неће бити део тима за утакмицу против Челсија. Остатак тима је фокусиран на припреме за меч", саопштио је вечерас Манчестер јунајтед.

Поједини британски медији објавили су да је Роналдо одбио да уђе у игру и да је зато раније отишао у свлачионицу. Међутим, ова информација није потврђена, а "Атлетик" наводи да португалском фудбалеру неће бити дозвољено да тренира са тимом.

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг избегао је директан одговор на питање да ли је дозволио Роналду да оде раније у свлачионицу.

Ово није први пут ове сезоне да је португалски фудбалер пре краја напустио утакмицу енглеског клуба. Исто је урадио на полувремену пријатељског меча против Рајо Ваљекана, након што је замењен.

Роналдо је ове сезоне одиграо 12 утакмица за Манчестер јунајтед, а постигао је два гола.

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести