“МАРАКАНИ" ЛАКНУЛО Коста Недељковић бек продужио уговор до 2027.

Млади фудбалер Црвене звезде Коста Недељковић продужио је уговор са шампионом Србије до 2027. године, саопштио је данас овај београдски клуб.
1
Фото: X/KK Crvena zvezda/printscreen

Недељковић је јуче напунио 18 година, а игра на позицији десног бека.

- Поносан сам због продужетка уговора и захвалио бих се управи клуба, као и тренеру на указаном поверењу. Надам се да им то односом према раду, али и играма на терену враћам. Сигурно је да сам много зрелији као играч и човек у односу на јул када сам претходни пут потписивао уговор са Звездом - рекао је Недељковић, преноси званични сајт клуба.

- Много сам напредовао, и захвалност томе дугујем старијим саиграчима из првог тима који су ме одлично прихватили. Ипак, и тада, као и сада, имам самопоуздање, верујем у себе још више, услед тог искуства играња у првом тиму, па и Лиги шампиона. Нисам још увек ни свестан тога да сам против играча које сам до скора гледао на телевизији сада играо. Но, сем поштовања ништа друго нисам имао за њих. На терену без страха и увек борба за Звезду - додао је млади фудбалер Црвене звезде.

Он се захвалио породици на подршци.

- Захвалио бих се и мојој породици, родитељима, брату и сестри. Издвојио бих старијег брата Лазара, мислим да сам са њим највише повезан и он је неко на кога се угледам у животу. Што се тиче жеља, оне су јасне - победа у дербију и дупла круна на крају сезоне - истакао је Недељковић.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести