Мбапе: Не прелазим у Реал, срећан сам што ћу и наредне сезоне играти за ПСЖ

РИМ: Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе изјавио је данас да је срећан што ће и наредне сезоне играти за клуб из Париза и демантовао да ће каријеру да настави у мадридском Реалу, преноси Газета дело Спорт.
2
Фото: Tanjug/ AP Photo/Michel Euler

Мбапе је пре неколико дана обавестио челнике клуба да не жели да активира клаузулу у уговору и продужи сарадњу са Пари Сен Жерменом до јуна 2025. године.

"Нисам затражио да одем из ПСЖ-а да бих потписао уговор са Реалом. Само сам потврдио да не желим да активирам додатну годину предвиђену уговором. Са ПСЖ-ом никада нисмо разговарали о продужењу, али срећан сам што ћу остати овде следеће сезоне", рекао је Мбапе.

Италијански медији подсећају да би Мбапе могао у летњем прелазном року да напусти ПСЖ како би се избегло да по истеку уговора оде без обештећења.

Мбапе је истакао да му је жао што је Лионел Меси одлучио да напусти ПСЖ.

"Никада није добра вест када неко попут Месија оде, нисам баш могао да разумем зашто је толико људи осетило олакшање његовим одласком. Говоримо о Месију, он мора да се поштује, а у Француској није имао поштовање које је заслужио", истакао је Мбапе, који је члан ПСЖ-а од 2017. године.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести