Милијаш: Фокусирани смо на Пролетер

БЕОГРАД: Помоћни тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Милијаш изјавио је да је тим фокусирана на сутрашњи сусрет против Пролетера у Новом Саду у 5. колу Суперлиге, упркос чињеници да су у циклусу утакмица које се играју на три дана.
m
Фото: Youtube Printscreen

"Гостовање између два европска дуела је увек тешко. Пролетер је одиграо неколико добрих и чврстих утакмица, поготово код куће. Ниједан меч није лак, увек имамо посебну припрему за противника и свесни смо да је сваки бод битан на путу до освајања титуле. Трудимо се да играче фокусирамо на то да размишљају о Пролетеру, иако је донекле и нормално да размишљају о европским утакмицама. Верујем да ћемо доћи до циља", рекао је Милијаш на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Помоћник Дејана Станковића осврнуо се и на то да се готово све екипе из првенства бране против Црвене звезде.

"Радимо на тренинзима и како да пробијемо „бункер". Већина утакмица нам је таква да играмо против екипа које стоје назад и чекају контре. Опет, кад год нападамо, морамо да размишљамо о одбрани. Мислим да појединачни квалитет ту највише долази до изражаја и решава утакмице. Имамо играча способне за то. Увек је лакше кад се постигне први гол и на време „отвори" утакмица."

Меч између фудбалера Пролетера и Црвене звезде игра се сутра од 18 сати у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести