Мирковић: Мачва најбитнија у овом тренутку

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је да је гостовање у Шапцу екипи Мачве једно од најтежих у Суперлиги и да у овом тренутку битније од реванша Бешикташу.
Zoran Bata Mirkovic/Fonet
Фото: FoNet

"Очекује нас веома битна утакмица, свака следећа је најбитнија. Играмо против чврстог, борбеноог противника са одличним тренером Драганом Аничићем, изузетно ценим његов рад. Мораћемо да будемо исто тако, агресивни, одлучни и директни. Надам се да ће терен бити задовољавајући да нам омогући да одиграмо добру утакмицу", рекао је Мирковић на конференцији за медије на СЦ Телеоптик.

Када је реч о кадровској ситуацији тренер црно-белих неће моћи да сигурно рачуна на Марка Јанковића због повреде који би требало да буде спреман за Бешикташ.

"Партизан мора да игра сваки пут на победу, без обзира на стање на табели". 

За бившег саиграча, а сада функционер Мачве Ивицу Краља, рекао је да му је драго да успехом води клуб из Шапца

"Били су и трећелигаши у једном моменту, а сада их ево у Суперлиги", казао је шеф струке црно-белих, уз напомену да постоји опрез јер зна да је Мачва једно од најтежих гостовања у Србији, али да не постоји страх.

Према његовим речима није видео промену у понашању голмана Владимира Стојковића због тога што је изостављен са списка репрезентације Србије.

"Нисам причао са њим, али не видим нешто забрињавајуће. Искусан је, зрео човек и зна да се носи са таквим стварима", закључио је Мирковић, констатујући да не жели да се меша у посао селектора.

Утакмица 6. кола Суперлиге између Мачве и Партизана игра се у недељу од 19.30 у Шапцу.

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести