МЛАДОСТ ГАТ ГОСТОВАЛА У СЛОВЕНИЈИ Први пораз Новосађана на зимским припремама

И трећу тренинг утакмицу одиграли су фудбалери Младости ГАТ на припремама на којима су у хрватском Умагу.
а
Фото: Dnevnik.rs

За разлику од прва два сусрета, у којима су савладали Јадран из Декана и Триглав из Крања у спортском комплексу Стела Марис, Новосађани су „скокнули“ до Словеније, тачније у Горицу, где им је домаћин био истоимени друголигаш из те земље.

После три победе и два ремија које су до сада остварили током зимских припрема, „гатовци“ су претрпели и први пораз. Тренутак одлуке десио се у 37. минуту, када је Харис Кадрић, ударцем главом, успео да савлада голмана новосадске екипе Младена Живковића. Испоставило се да је то био и коначни резултат утакмице, иако су гости у наставку имали више од игре и били опаснији супарник, али Балабановић, Дробњак и Кокановић нису успели да погоде мету.

Пре повратка у Нови Сад, Младост ГАТ одиграће још један сусрет, у којем ће јој ривал бити екипа словеначког Приморја, а који је на програму у петак.

Горица - Младост ГАТ 1:0 (1:0)

ГОРИЦА: Градски стадион Спортски парк. Гледалаца: 100. Судија: Абдијановић (Словенија). Стрелац: Кадрић у 37. минуту.

ГОРИЦА: Зериали, Маринич, Рејмонд, Церовец, Вендрамин, Хрка, Баруца, Сајчић, Марјанац, Бркић, Кадрић. Играли су још: Јурца, Куаси, Корошец, Ћосић, Хоџић, Серафино, Вадјунец, Јалинус, Лесјак, Крстић, Калани.

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Јездовић, Илић, Дробњак, Даничић, Балабановић, Поповић, Ђуричин, Кокановић, Абаџија, Павлица. Играли су још: Елесин, Дубачкић, Митошевић и Соловјев.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести