МЛАДОСТ ГАТ НА НАЈТЕЖЕМ ГОСТОВАЊУ На ноге ОФК Београду у незгодном тренутку

Ако би неки намерник погледао на стање на табели у прволигашкој фудбалској конкуренцији у нашој земљи, брзо(плето) би могао да изведе закључак како ће, последњепласирана екипа Младости ГАТ да упише још један, већ седми пораз.
s
Фото: ФК Младост ГАТ

Домаћин Новосађанима је лидер на табели, тим ОФК Београда, који иза себе има скор од девет победа, два ремија и без пораза је, што је свакако аргумент који је тешко игнорисати. Ипак, „гатовци“ још нису осетили сласт победе, изборили су само пет нерешених исхода у 11 одиграних утакмица и тешко је поверовати у то да против „романтичара“ могу да се надају преокрету укупне ситуације у којој су се нашли.

Како увек мора да постоји неко „али“, тако је и овог пута, јер Младост ГАТ има, барем на папиру, респектабилну екипу, у којој је више афирмисаних суперлигашких фудбалера.

На то је указао и тренер ове екипе Бранко Жигић.

- Утакмица с Београђанима долази нам у веома незгодном тренутку, јер имамо пуно кадровских проблема – рекао је Жигић. – Још увек не знамо с којим тимом ћемо да истрчимо на терен на Омладинском стадиону на Карабурми, али то никако не значи да се унапред предајемо. Имамо доста квалитетних играча на располагању и потрудићемо се да се пред лидером испрсимо.

Тим из Српске Атине добро је тренирао током протеклих неколико дана, а могао је да се стекне утисак како су играчи решени да пруже све од себе.

- Никад се не зна. Можда баш у суботу, упркос свему, прекинемо лош низ резултата и овај сусрет буде наша прекретница у сезони. Било би сјајно уколико бисмо, управо на овако тешком гостовању, напокон уписали победу и домаћину нанели први пораз. Не претимо, то је наша жеља, а видећемо током саме утакмице колико је она реална – додао је Бранко Жигић.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести