Мркела: Канга остаје, даље спекуалције дестабилизација клуба

БЕОГРАД: Гелор Канга остаје у Црвеној звезди и све даље спекулације на ову тему доживљавамо као покушај дестабилизације клуба, изјавио је спортски директор црвено-белих Митар Мркела.
kanga gelor
Фото: FoNet

Канга је недавно, после утакмице у Либерецу, имао вербални сукоб са тренером Дејаном Станковићем и клуб се огласио саопштењем да сигурно остаје и да ће бити кажњен према правилнику.

У међувремену, поједини медији поново су објавили да је Станковић "прецртао" Кангу и да је репрезентативац Габона на излазним вратима клуба.

"Поводом нових написа да Канга напушта Црвену звезду, желим још једном да поновим да он неће напустити наш клуб. Клуб се већ једном званично огласио по том питању и јасно рекао да ће Канга бити кажњен у складу са клупским правилником, али да његов останак у Звезди није споран. Канга нам је потребан као играч за све велике изазове који су пред нама. Разговарали смо са њим и бориће се за место у тиму и то сви звездаши треба да знају. Све даље спекулације на ову тему доживљавамо као покушај дестабилизације нашег клуба", истакао је Мркела у изјави достављеној медијима.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести