НА НОВОСАДСКОМ САЈМИШТУ Играли Кабел и Бечеј

Одлична провера трећелигаша и прволигаша у којој су Бечејци били конкретнији. Већ у 5. минуту Лазић је дубинском лоптом пронашао Дражића, а овај за делић секунде био бржи од Пилиповића за вођство.
Kabel Becej/E. Turkovic
Фото: Е. Турковић/Моменат с утакмице између Кабела и Бечеја

Да увећа предност прилику је имао Матијашевић али је голман Кабела на време истрчао и отклонио опасност. Стигао је трећелигаш до изједначења, акцију је започео Грујић, ударцем у оквир гола наставио је Клајић уз одличну одбрану Радовића лопта се одбила до Георгија Илића који прецизним ударцем погодио мрежу. Исти играч је након ударца са угла Лазића у скоку у свом казненом простору закачио лопту и она се нашла у горњем десном углу.

Мало ремек дело направио је нападач Бечеја Дражић, прихватио је лопту на двадесетак метара од гола, повукао је неколико метара и прецизним удар­цем погодио сами угао. До краја полувремена Кабеловци су пропустили прилику да смање резултат, али је срећа била савезник гостију. Ударац Фимића уздрмао је пречку.

У наставку су тренери Белић и Бајић шансу пружили и осталим играчима. Теренску иницијативу имали су домаћи, али је голман Радовић у неколико наврата успео да заустави ударце Бемпаха, Тубића и Караћа. У последњем минуту мајстор за извођење слободњака Зоран Караћ је искоса са десне стране погодио пречку.

М. Поповић

Кабел - Бечеј 1:3 (1:3)

НОВИ САД: Терен са веш­тачком подлом СЦ Сајмишта, гледалаца 200, судија: Димитријевић (Нови Сад). Стрелци: Г. Илић у 20. за Кабел, а Дражић у 5. и 32. и Г. Илић у 29. минуту (аутогол) за Бечеј.

КАБЕЛ: Пилиповић, Кнежевић, Пејић, Грујић, Фимић, Лончар, Пантелић, Г. Илић, Недић, Клајић, Петровић. Играли су још: Сакић, Бемпах, Богданић, Савић, Миљевић, С. Илић, Тубић, Караћ, Владић, Остојић.

БЕЧЕЈ: Радовић, Васић, Јелић, Петрић, Секулић, Дабижњевић, Воргучин, Лазић, Дражић, Ма­тијашевић, Васин. Играли су још: Радић, Станојев, Живковић, Краговић, Рахић, Мирков, Бајић, Авдић, Ердељан, Савин.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести