Недељко Васић нови председник ОФК Бечеј: Кад функција постане примамљивија, радо ћу је предати другоме

Ко чека дочека! Од летос у српсколигашу са Тисе, ОФК Бечеј 1918, чекају да се изабере нови председник, јер је Золтан Гујаш поднео оставку, истина писмену тек 9. јануара ове године, па је ових дана одржана Ванредна изборна скупштина на којој је за првог човека клуба изабран Недељко Васић.
fudbal
Фото: В. Јанков

Имајући у виду да је до сада обављао функцију заменика председника, то се и очекивало.

– То су други очекивали, али не и ја. Обавио сам разговоре у граду са неколико људи, али су сви, знајући у каквој се ситуацији клуб налази, елегантно одбили такву „привилегију“. На крају, досадило ми је да обијам врата и прихватио се функције, али до редовне изборне скупштине. Ваљда ћемо у међувремену успети да консолидујемо ситуацију у клубу, па ће функција бити примамљивија, а ја ћу је радо предати другоме. Не бојим се ја посла, јер најбоље знам колико га има, али без пара је све узалуд причати. Истина, имали смо последњих дана разговоре са људима из локалне самоуправе и добили обећање да ће помоћи, јер без тога смо немоћни – било је прво што је по избору на нову функцију рекао Недељко Васић.

Имајући у виду да је и Управни одбор био неагилан, на актуалном скупу су петорица именована, а преосталих шест ће у ходу бити кооптирани. Чланови Управног одбора су Дане Бранковић, Зоран Грбић, Предраг Глушац и Саша Гујаница, док су у Надзорном одбору Вујица Аврамов, Будимир Башић и Далибор Новчић.

– Потребни су нам у Управном одбору људи који радом могу да допринесу побољшање финансијске конструкције, а онда ће бити и послова везаних за инфраструктуру и око клупске организације свих узрасних селекција. Свака помоћ нам је добро дошла, почев од навијача и куповине улазнице за утакмицу до – јасан је нови председник српсколигаша са Тисе Недељко Васић.

Играчима је исплаћена последња плата из минуле године, а како ће даље ићи остаје да се види.

В. Јанков 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести