Нејмар се опростио од саиграча: Сати га деле од ПСЖ-а

БАРСЕЛОНА: Бразилски фудбалер Нејмар опростио се данас од саиграча у Барселони и питање је сата када ће потписати за Пари Сен Жермен и постати најскуплкји играч у историји у трансферу вредном 228 милиона евра.
AP PhotoManu Fernandez
Фото: Najmar, foto: Tanjug/ AP Photo Manu Fernandez

На званичном твитер профилу ''Блаугране'' издато је кратко саопштење у коме се наводи да Нејмар није тренирао у среду, уз дозволу тренера Ернеста Валвердеа, како би могао да "реши питање своје будућности".

Са друге стране каталонски лист ''Спорт'' преноси званичну клупску изјаву.

"Нејмар је обавестио клуб да жели да оде, после чега се опростио од саиграча, док му је тренер Ернесто Валверде дао дозволу да не тренира", наводи се у саопштењу са Ноу Кампа.

 Меси се опростио од Нејмара: Пријатељу, желим ти срећу

БАРСЕЛОНА: Најбољи фудбалер Барселоне Аргентинац Лионел Меси опростио се поруком на Инстаграму од досадашњег саиграца Бразилца Нејмара који одлази у Пари Сен Жермен.

"Заиста сам уживао претходних година са тобом, пријатељу мој. Желим ти срећу у новом поглављу у каријери. Видимо се сутра“, написао је Меси.

Меси и Нејмар су претходне четири године делили "добро и зло" у Барселону и заједно освојили осам трофеја, укључујући и Лигу шампиона 2015. године.

Према писању многих медија, управо је Меси, уз новац, главни разлог Нејмаровог одласка јер Бразилац више не жели да буде у његовој сенци.

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести