Николић и Пантић: Са пуно оптимизма на Бешикташ

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана Немања Николић и Данило Пантић, стрелци у победи над Мачвом (3:1) у Шапцу, поручили су да је направљена права увертира пред реванш у Истанбулу против Бешикташа.
partizan besiktas, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Darko Vojinovic)

"Пресрећан сам због сва три бода, а и овог мог гола у дресу Партизана јер сам пропустио сигурно 10, 11 утакмица због повреде колена. Гол ми је као и сваком нападачу веома важан за самопоуздање. Надам се да ћу наставити у том ритму", рекао је Николић.

Према његовим речима Партизан са пуно оптимизма иде на реванш Бешикташу у борби за Лигу Европе.

"Очекује нас веома тешка утакмица, али смо показали у Београду да можемо и умемо да се носимо са јаким противницима", додао је Николић.

Данило Пантић, који је својим голом донео преокрет против Мачве, рекао је да је противник ушао јако без икаквог респекта, али да је Партизан доминирао током целе утакмице.

"Тешка утакмица са пуно дуела. Гол после пенала је покварио утисак првог полувремена. Било је веома тешко за игру, противник је правио фаулове и прекидао нападе у раној фази", казао је Пантић и додао да им је тренер Зоран Мирковић указао на грешке из првог полувремена и да су их у другом исправили.

Везни играч црно-белих погодак из слободног ударца посветио је комплетној екипи.

"Волим битне голове да прослављам са саиграчима јер само ми знамо колико нам значи сваки гол и победа. Ово је веома битан гол за мене, много сам га желео у том тренутку", закључио је Пантић.

Реванш меч Бешикташ - Партизан игра се у четвртак од 20 сати у Истанбулу.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести