Новосадски Пролетер без тренера: Ћурчић поднео оставку

Након убедљивог пораза од Партизана (0:3), шеф стручног штаба Пролетера Милић Ћурчић, тренутно 14 екипе суперлигашког каравана, поднео је оставку. Најавио је на конференцији за медије да ће под хитно  обавити разговоре са управом клуба како би се у што скорије време изнашло најбоље решење да се екипа продрма из летаргије.
fudbalska lopta
Фото: Tiker

Обавио је Милић Ћурчић разговор са директором клуба Гораном Антићем, понудио је оставку која је после опсежног пријатељског разговора прихваћена.

- Имао сам максималну подршку управе, али сам после утакмице са Партизаном и непреспаване ноћи одлучио да понудим оставку. На овај потез одлучио сам се тешка срца обзиром да сам у клубу провео три прелепа месеца. Пролетер по квалитетима на свим нивоима заслужује много бољи пласман од тренутног. После  разговору са директором Гораном Антићем разишли смо се пријатељски. Желим Пролетеру да што пре изађу из кризе резултата  - рекао Ћурчић.

Заједно са Ћурчићем клуб напуштају и помоћници Дарко Жакула, Горан Вуковић и тренер голмана Миленко Бјекић.

Директор Антић захвалио је Ћурчићу на уложеном труду и пожелео му да у наставку каријере бележи успехе.

-  Искрено ми је жао што је до овога дошло обзиром да смо били задовољни радом Ћурчића и његових сарадника. Нажалост, солидне партије  нису биле пропраћене адекватним резултатима, па је овај потез логичан. Надам да ћемо у најскорије време ангажовати новог тренера  - казао је Антић.

М. Поповић 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести