Од 100.000.000 евра до „без понуде": СУРОВА РЕАЛНОСТ СЕРГЕЈА МИЛИНКОВИЋА-САВИЋА

Небројано пута је Сергеј Милинковић-Савић "мењао" клуб у последње три године. Лацио је за њега тражио 100, па и 120 милиона евра. Мађутим, српски репрезентативац је и даље на истој адреси, а да ствар буде поражавајућа - сад га више нико и не трежи.
s
Фото: Youtube Printscreen/ S.S. Lazio

Писање италијанских медија ових дана коси се са бројним њиховим најавама у претходном периоду, када су Сергеја Милинковић - Савића селили у Јувентус, па Барселону, Арсенал, Челси, чак се помињао и Реал Мадрид. 

И у свакој "селидби" трансфер је износио преко 100 милиона евра. 

Данас би Лацио био срећан да добије толико новца, па чак и упола мање, јер како истичу италијански медији за Милинковић-Савића више не стижу никакве понуде.

Е сад, Лацио је у великом проблему због новонастале ситуације. Српском репрезентативцу наредног лета истиче уговор са римским клубом, па уколико га не продају сада или најкасније у зимском прелазном року, Сергеј ће отићи као слободан играч, без прилива новца у клупску касу.

Од "100 милиона евра" до "без понуде" - сурова је реалност Лација и Сергеја Милинковић-Савића.

Јувентус је тај клуб који се у прошлости најчешће помињао као будући Сергејев дом, међутим клуб из Торина више није заинтересован да купује нашег аса за цифру коју је Лацио више пута тражио.

После свега, у Лацију сада размишљају о продужетку сарадње са Милинковић-Савићем, што би значило да ће он дефинитивно постати један од играча с најдужим стажом у историји клуба.

Сергеј има 28 година, у Лацију је од 2015, а пре римског клуба играо је још само у Генку и Војводини.

(Blic.rs) 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести