ОФК Вршац пред историјским успехом

ОФК  Вршац данас игра једну од најважнијих утакмица у Војвођанској лиги – исток, ако победи или игра нерешено са екипом Младости из Омољице пласираће се у виши ранг.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Вршац има два бода више од првог пратиоца Козаре из Банатског Великог Села и плус предност што је оба пута у међусобним дуелима био успешнији. То значи да је против екипе из Омољице довољан и реми за пласман у Српску лигу.

За овај меч међу Вршчанима влада огромно интересовање, а очекују се и многобројни љубитељи фудбала из овог дела Баната.

„Ова генерације фудбалера на прагу је великог успеха, пласмана међу српсколигаше. Клуб је основан пре 11 година и дошао је у ситуацију да се пласира у трећи ранг такмичења. Очекујем да навијачи испуне трибине и да након утакмице заједнички прославимо историјски успех“, казао је директор клуба Драган Бирџан. 

Вршчани, предвођени тренером Ненадом Мијаиловићем током читаве сезоне играли су веома добро.

„Желимо победом да завршимо сезону, без обзира што нам је и реми довољан. На претходна четири гостовања били смо веома успешни, саваладали смо Козару у Банатском Великом Селу, Јединство у Банатском Карађорђеву, Војводину у Перлезу и у Кикинди ЖАК. Верујемо да жћемо бити усшенији од Младости и зато позивам навијаче да буду уз нас и да прославимо пласман у Стрпску лигу“, поручио је Мијаиловић.      М. С.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести