Орлићи се окупили пред старт квалификација за ЕП и премијерни меч са АЗЕРБЕЈЏАНОМ (видео)

Селектор Душан Ђорђевић окупио је у Новом Саду младу репрезентацију Србије пред старт квалификација за Европско првенство и утакмицу са Азербејџаном (12. септембар, 20.00, СЦ ФСС).
Зоран Миловановић
Фото: Зоран Миловановић

Орлићи ће наредних седам дана провести у Новом Саду, где их очекују припреме за поменути дуел.

Селектор Душан Ђорђевић похвалио је атмосферу у екипи, која у добром расположењу дочекује нови циклус квалификација:

”Утисак ми је да су сви стигли изузетно расположени и надам се да за то заслуге иду нашем првом окупљању (у јуну), када смо направили добру атмосферу. Провејава оптимизам, али већ на првом састанку ћу рећи играчима да ће бити још лепше ако резултатски стартујемо позитивно и кренемо у правом смеру”.

Почетак је најважнији, а циљ је јасан:

”У фудбалу је важно да се крене позитивним учинком. Наравно, пратили смо форму свих играча, како домаћих, тако и оних који играју у иностранству. План је да направимо такав спој да што више играча има одређену минутажу у својим тимовима. Пред нама је седам дана рада, да видимо ко је у најбољем стању да изнесе терет старта квалификација и наравно, надамо се најбољем”.


Михајло Илић:

”Свако од нас је срећан што је овде. Очекује нас напоран рад и старт квалификација са Азербејџаном. Надам се да ћемо започети квалификације на најбољи могући начин. Морамо да оправдамо тежину грба који сви овде носимо”.


Владимир Лучић:

”Ужелели смо се једни других, након клупских обавеза окрећемо се репрезентацији. Веома битна утакмица за нас, прва у квалификацијама. Идемо на победу! Јако би нам значило да победимо, имамо недељу дана да се припремимо и дамо све од себе да започнемо квалификације на прави начин”.

Поред Азербејџана, Орлићи ће за противнике имати Енглеску, Украјину, Северну Ирску и Луксембург.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести